be nice to people
fotka me 8:2016.JPG

Blog

kam pro svíčky St. Territory

Svíčky samozřejmě prodávám u nás v ateliéru, ale pokud nepatříte mezi klienty, otevřu dveře jen po předchozí domluvě:). Takže přikládám seznam míst, kde je také seženete a k nim ještě něco navíc, protože to jsou samé zajímavé adresy!

Atelier St.Territory - Ne vždy mám u sebe na prodej plný sortiment svíček, ale v atelieru si můžete všechny vůně alespoň ze skleněných difuzerů “načichat”. Návštěva po domluvě.

Spirit Beads - Majitelka značky Spirit Beads, Jarmila Vančurová, byla první, která mi věřila a začala svíčky prodávat u sebe. Bohužel z kamenného obchůdku se přesunula už jen na e-shop. Tam vás kromě svíček nadchnou spirituální náramky a doplňky, bez kterých nechcete být!

Jarmilka, majitelka Spirit Beads

Jarmilka, majitelka Spirit Beads


Nila - Nezávislý obchod s udržitelnou módou a doplňky v Praze. Vinohrady, Karlín. Dvě skvělé adresy. Až je navštívíte, neodejdete jen se svíčkou. Z těch skvělých věcí jde prostě hlava kolem.

Leeda - Originální český módní label s oblečením a drobnostmi pro radost. Lucie, majitelka Leedy, je naší klientkou. Moc si vážím její práce, nasazení, ale i klidu. Do ničeho vás nenutí. Je jen vaším průvodcem, ať už plánujete šaty na svatbu, sháníte zajímavý kousek do šatníku nebo si do Leeda přijdete “jen” pro svíčku St.Territory.

Charaktery Design Store - Nový pražský obchod s autorským designem a doplňky na Praze 7. Hurááá. I na sedmičce mám spřátelené duše, kteří prodávají moje svíčky. A to je dobře. Protože sedmička je tak trochu pro sebe, snové místo na bydlení, místo, z kterého se vám už prostě nikam nechce, protože tam všechno je. I sójovky St.Territory!

Kampa Design Store - Concept store, který nabízí český design a řemeslné výrobky. I když svoji polohou je spíš zaměřený na turisty, neváhejte a zajděte, pokud se budete potulovat na Malé Straně u Karlova mostu.


IMG_4041.jpg